dimarts, de juny 27, 2006

El cap ple

Ja tinc el cap ple. No m'hi cap res més. M'he passat tota la tarda estudiant per a l'últim examen de demà i ja només veig uns i zeros. No entenc perquè la gent s'inventa coses tant rares per comprovar coses simples. Avui he estat estudiant com saber si la lleta A és igual a la lletra A. I per fer-ho, només s'han d'utilitzar uns i zeros. Si senyor, el més pràctic que he vist mai. A veure com anirà l'examen demà, tot i que és a les 8 del matí i a aquella hora el meu cervell encara no està encès. Bona nit.

En el primer comentario está traducido, aunque no te lo creas, Jonhy.

2 Comments:

Blogger Marçal Panareda said...

Tengo la cabeza llena. No cabe nada más. Me he pasado toda la tarde estudiando para el último examen de mañana y ya solo veo unos y ceros. No entiendo por qué la gente se inventa cosas raras para comprobar cosas simples. Hoy he estado estudiando como saber si la letra A es igual a la letra A. Y para conseguirlo, solo se pueden utilizar unos y ceros. Si señor, es lo más práctico que he visto nunca. A ver como ira el examen mañana, aunque es a las 8 de la mañana y a esa hora mi cerebro todavía no está activo. Buenas noches.

11:33 p. m.  
Blogger Jordi Cornet said...

¿Qué és això? resulta que descobreixo que un blog anomenat enkod3er m'ha fet un link. Qui pot ser tan friki? em pregunto.

Aviam que tal va l'actualització, eh?

Fins aviat!

1:50 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home